Élménybeszámoló




Blackcolt képei
Kutasi Kovács Zoltán képei

Bíró Dávid képei


Kedves Zombik!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek és jól érezték magukat tegnap Budapest első zombi invázióján. Sokan rendkívül színvonalas és élethű halál hű jelmezzel készültek, ami emelte a hangulatot.
Külön büszke vagyok a lelkes zombikra akik részt vettek a játékokban és a tánc előadásában. Nagyon ügyes táncos zombikat sikerült felébreszteni a sírjukból, erre a jeles alkalomra. Reméljük Michael Jackson forgott a sírjában örömében, hogy ilyen mókásan emlékeztünk meg róla. :)
Szeretnék köszönetet mondani a Gödör Klubnak és alkalmazottainak, akik nagyon jó fej módon megengedték a zombiknak a mosdók használatát. Továbbá köszönet jár még Gnunak a Torpedó Art Café tulajának, mert szeretettel várta a zombi vendégeket. Nem sok szórakozó helyen örülnek a csöpögő hulláknak. :) Köszönjük a részvételt a zombiecentral.hu tagjainak is.
Ahogy beérkeznek igyekszem majd folyamatosan kitenni az oldalra a fényképeket és élménybeszámolókat, hogy azok is belekóstolhassanak a zombi buli ízébe, akik esetleg nem tudtak részt venni, mert éppen máshol ettek agyat vagy marcangoltak embert.
Azokat akiket összefröcsköltünk művérrel vagy ételfestékkel szeretném megnyugtatni, hogy kijön a ruhából a folt! Részemről ahogy hazaértem bedobtam a zombi göncöket a mosógépbe egy 30 perces 30 fokos energia takarékos mosásra, és tökéletesen kijött minden, még az agydarabkák is. Csak ne hagyjátok bele száradni, mert akkor tényleg rothadásnak indulhat a göncötök.

Remek élménybeszámolókkal örvendeztették meg a zombikat a következők:

Blackcolt képei és élménybeszámoló blog bejegyzése a menetről.
Há-Zé képei a zombi támadásról
Kutasi Kovács Zoltán fotós weboldalán is található egy fényképes beszámoló a hullákról.
A meglepő nevű Egérnyál bloggon egy egészen részletes élménybeszámoló olvasható a zombi eseményről Bounty klaviatúrájából.
Bíró Dávid szintén remek képeket készített a zombikról!
A zombi támadással foglalkozott továbbá a residentevil.hu, a Spottr.hu és a playstationcommunity.hu oldala is akiknek szintén köszönjük a zombi toborzást!

Amennyiben neked is vannak érdekes képeid a zombi menetről szeretettel várjuk őket! A linkeket beírhatod a kommentek közé vagy e-mailben is felveheted velünk a kapcsolatot: kocsi.sarolta[at]gmail[dot]com .

Mivel tegnap lezajlott a zombulás lezártam a róla szóló szavazást is. Itt láthatóak az eredmények, hátha érdekes lehet a Ti számotokra is. Köszönjük mindenkinek aki részt vett!

1 megjegyzés:

  Hollay

2009. szeptember 13. 15:37

Nagyon nagy buli volt, megérte. Várom a többi képet is, mert rólam még egy sincs.