Pillanatkép a szavazásról + kérések


A kéréseiteknek eleget téve, közzé teszem a zombi támadás szavazásának jelenlegi eredményét.
Senki ne féljen tőle, hogy egyedül fog zombizni, mert a jelenlegi visszajelzések szerint legalább 50 emberre biztosan számítunk. :)

Szeretnék néhány apró dolgot kérni a zombiktól:
A szombati esemény egy móka, ezért a járókelők közül, különös tekintettel a gyerekekre, senkit ne ijessz meg jobban, mint ahogy az számukra is vicces legyen. Ne akadályozzuk a forgalmat, azért mert élőhalott vagy még ugyan úgy elüthetnek ha kikóvályogsz az útra. A zombiktól kulturált viselkedést kérünk. Ne tégy semmi olyat, amit akkor sem tennél, ha nem lennél rothadó hulla. Kerüljük a félreérthető jelszavakat és jelképeket, elvégre a zombik nem politizálnak. Persze ha van kedved csinálhatsz vicces transzparenst vagy zombi zászlót.

És egy kis füles... Most ,hogy a pop királya Michael Jackson örök nyugalomra tért egy Thriller tánccal emlékeznénk meg. Oktatási segédlet zombik számára

7 megjegyzés:

  Niniel

2009. szeptember 9. 16:56

hol egy táncos hogy betanitsa nekünk? :D már látom hogy béna vagyok... (igen, próbálkoztam 5 percig, tudom az nem elég)

  Sátáni_Sarolta

2009. szeptember 9. 19:07

A zombik nem feltétlenül a legjobb táncosok, ez csak egy móka, ha kicsit hasonlít a mozgás az már siker. :)

  Unknown

2009. szeptember 9. 20:48

Sziasztok!
Kapcsolat címet nem találtam, ugyan nem kutattam hosszú percekig, ezért itt írnám meg. A zombiecentral.hu is szivesen támogatná a flashmobot :) Ha érdekel ez a kis partneri kapcsolat dobjatok egy mélt varnaipeter@mailbox.hu

  Unknown

2009. szeptember 9. 21:17

Na jó, nem is vártam a válaszotokra, hírt is adtam az oldalon. :) az a havi 700 látogató tudjon csak az eseményről :) remélem a zombiecentral.hu segítségével megduplázódik az az 50 fő :P Légyszi azért írjatok egy mélt, mert még tudnék más helyeken is reklámozni, segíteni, akármi :) Ez az eseménya magyar zombirajongók életében az egyik legfontosabb eseménnyé válhat ;) várom a mélt! üdv!

  Sátáni_Sarolta

2009. szeptember 9. 23:44

Köszönjük szépen! Válaszoltam a megkeresésetekre. :)

  Sátáni_Sarolta

2009. szeptember 10. 18:59

A szavazás jelenlegi állása szerint (2009.09.10 18:00) a zombi támadásra jelentkezők száma: 55 zombi!!! Talán még ennél is sokkal többen leszünk!
Gyertek!

  Kolos

2009. szeptember 12. 22:15

hali!

Ha van képetek a flashmobról, el tudnátok őket vagy egy linket küldeni?
koli14 kukac gmail.com
Köszi a szervezést, jó volt!