Zombi rendezvények világ szerte


A zombis tömegrendezvényeknek a világon sok felé már jelentős rajongói szervezetei is alakultak.
Az első zombi felvonulást 2001.-ben egy kaliforniai horror film fesztiválon rendezték meg. Azóta ez a jelmezes rendezvény különböző formákban bejárta a világot! A zombie walk mint kifejezés, még önálló szócikket is kapott a Wikipédián.

A www.zombiewalk.com az egyik legjelentősebb zombikat tömörítő oldal. Az ő fórumokon kerülnek kihirdetésre a zombi menetek szerte a világon. Vannak fanatikusok aki országokat utaznak át egy ilyen buliért, és végre először Magyarországon is sor kerülhet erre! (Sajnos jelenleg még nem látható a mi időpontunk fent.)

A zombik szexik és csábítóak is lehetnek a rothadó hús és az agy evés ellenére. Erre kíván példát mutatni a www.zombiepinups.com. A csini zombi modell lányok úgy döntöttek megmutatják bájaikat. Ha nem csak a friss hús , hanem a kicsit zöld is felkelti az érdeklődésed akkor nagyom mókásnak találhatod az oldalt.

Az ismert videó megosztó oldalak is rothadásig tele vannak zombi meneteket megörökítő videókkal. Hiszen ha nincs kedved beöltözni akkor is mókás megnézni a többieket, vagy csak úgy szörcsögve vonulni mellettük, mint frissen megfertőzött még nem rothadó áldozat.
Kedv csinálónak a 2006-os torontoi (Kanada) zombi menet videót tudom ajánlani.

A jelmezek terén szinte bármi elképzelhető. Az előző videón kifejezetten dicséri a kreativitást a fogmosó zombi véleményem szerint. :)
Ha remek zöld, kékes, vagy vörös arc színt szeretnél kölcsönözni magadnak ajánlom az ételfestékeket, vagy a játékboltokban kapható gyermek arcfestékeket.

Már régen itt volt az ideje ,hogy Budapestet ellepje a zombi invázió!!!
Szeretettel várunk mindenkit, akár csak érdeklődőnek is. Kérlek szavazzatok a lenti szavazáson, hogy tudjuk hány főre számíthatunk.


0 megjegyzés: