Itt a tavasz, dagad a zombik étvágya az agyra!


A kreatív zombik egy csoportja az interneten, újabb ünnepet találtak a zombik számára, hogy önfeledten ünnepelhessék az agy evés közös örömeit. Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Zombi Jézus Napot! www.zombiejesusday.org

Ez az ünnep, nem anti húsvét, inkább csak egy mókás újragondolása egy tradicionális vallási ünnepnek. Ezért semmi bántó jelleg nincs benne, ha mulatságosan fogja fel az ember.

Az oldalon megismerkedhetünk a Zombi Jézus nap történetével, és még mókás üdvözlő lapot is küldhetünk ismerőseinknek.
Kívánok mindenkinek boldog Zombi Jézus napot!




6 megjegyzés:

  Merkert Roland(Bountystd)

2010. április 11. 16:13

Üdv, gy tudom tavasszal lesz a következő összejövetel. Lehet tudni mikor? Mert az előzőn jelen voltam és nagyon jól éreztem magam, szívesen elmenneék a következőre is, csak kéne egy dátum. üdv Bounty

  Sátáni_Sarolta

2010. április 18. 20:27

Hali! Amint tudjuk kitűzzük a következő zombi dzsembori időpontját is. Sajnos elég nehéz olyan napot találni ami minél több embernek megfelelhet, de rajta vagyunk a következő mulatság megszervezésén. Amint lesznek infók tuti kiteszem őket az oldalra. :)

  Merkert Roland(Bountystd)

2010. április 24. 18:20

Az tuti lesz :) Igazából mi már így is nagyon várjuk a dolgot, 4-en 5-en tervezünk együtt menni, a lényeg hogy iskolaszüneti nap legyen :) A többi nem számít :)

  DarXiDe

2010. április 30. 10:53

érdemes megtekinteni myvipen bolond ballagásunk zombi invázióját és a vegyvédelmisek tisztogatását!
háber zoltán rakta fel a képeket, ha így rákerestek megtaláljátok

  Sátáni_Sarolta

2010. április 30. 22:00

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
  Sátáni_Sarolta

2010. április 30. 22:08

Kedves DarXiDe! Nagy nehezen megtaláltam a képeket. Nagyon komolyan néztek ki. :D Biztos jó buli volt. Gratulálok a ballagó zombi osztálynak!