Zombi szépségek, hulla jó nők


Ha igazán ennivaló szépségeket akarsz látni, akkor ezt az oldalt minden képen érdemes meglesned, ha van egy üres perced, amikor éppen nem agyakat majszolsz. A zombiepinups.com elegyíti a zombik magával ragadó gusztustalanságát a pin up modellek szexi kisugárzásával, az eredmény pedig csini csajok zombinak öltözve. Hát kellhet ennél több a zombi urak fantáziájának? Persze a zombi lányok számára is tartogat érdekes ötleteket az oldal. Többek között, remek tippeket adhatnak az évenkénti zombi szépségverseny csinos hölgyei, hogy követhessük a divatot a rothadás terén is.
Az oldal a pin up modell hagyományokhoz hűen falinaptárat is kiad minden évben, amin természetesen hulla jó nők pózolnak, akikért döglenek a pasik.
Az ötvenes évek, a zombi horror filmek terén is bő termést hozott, már csak ezért is remek választás összehozni a klasszikus címlaplányok mozdulatait a horror filmek bájosan rongyos kosztümjeivel. Az oldal számos bulit is kínál az Egyesült Államokban, ahol igazán elkényeztetve érezhetik magukat a horror rajongók, ha ilyen hölgyek dobják fel a partikat.

0 megjegyzés: